MACHINESERVICE 
 
NEN-KEURINGEN ONDERHOUD MACHINEVEILIGHEID

PREVENTIEF ONDERHOUD


Waarom onderhoud?

Onderhoud is in feite het instant houden van uw machine zoals deze gebouwd en dus bedoelt is. Uw machine is onderhevig aan slijtage waardoor er mankementen kunnen ontstaan. Slijtage gevoelige delen kunnen zijn: lagers, riemen en geleidingen. Maar denkt u ook eens aan de veiligheid gerelateerde zaken zoals: een remschoen(te weinig kracht/te lange rem tijd), gereedschap klemmen/houders die niet meer goed klemmen. Hierdoor gebeuren nog jaarlijks grote dan wel kleine ongelukken die voorkomen kunnen worden. Dit zijn zaken die u, als werkgever, dan overduidelijk had kunnen voorkomen.

Safetytec levert onderhoud op maat

We hebben een minimale standaard die gehanteerd wordt voor elke machine en u kunt zelf bepalen of er aanvulling gewenst is. De minimale standaard houd in dat de machine technisch geïnspecteerd zal worden om een veilige werking te maximaliseren, het gebruikers gemak in stand blijft en slijtage tot een minimum beperkt wordt.  

Wat doen wij niet

Om zo onafhankelijk mogelijk ons werk te kunnen doen, hebben wij geen verkoop belang en dus verkopen wij geen machines. Wanneer een machine niet voldoet er een storing of een grootte reparatie, revisie of zelfs vervanging nodig is, verzorgen wij ook dat voor u door middel van samenwerking met een aantal partnerbedrijven. Onderdelen en de daarbij behorende service en garantie nemen zij voor hun rekening indien gewenst in overleg met ons. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen